Foldegardiner

Hos Holkenberg Gardiner forhandler vi foldegardiner på specialmål. Vi har specialiserede systuer tilknyttet til forretningen. Foldegardiner er en god løsning, hvis man ønsker et mere dekorativt gardin, der ikke tager vægplads som almindelige gardiner.
De fleste gardinstoffer, som vi forhandler, kan bruges til foldegardiner. Hvad enten man ønsker klassiske foldegardiner i hør eller en mere mønstret løsning, kan det lade sig gøre. Man kan vælge et meget tyndt stykke stof, hvis man ønsker en løsning, hvor man kan se ud igennem stoffet, eller man kan vælge et tykkere stykke stof, som skærmer for indsyn og skærmer for solen. Til soveværelser og børneværelser kan man evt. vælge et tæt lysdæmpende stykke stof, der bedre kan mørklægge rummet, når man skal sove.

Foldegardiner kan betjenes med almindeligt snoretræk med lås, som en persienne, eller med kædetræk/snortræk, hvor gardinet stopper automatisk, når kæden/snoren slippes. Foldegardiner kan også leveres med elektrisk motor og betjenes med en fjernbetjening.

Kontakt os for besøg eller møde i vores showroom.